Erwin
Hammer

De combinatie van een doelstelling en een groep mensen vind ik fascinerend

“Ik vond het een voorrecht om al heel jong door voormalig Unilever Directeur, Richard Duque, te zijn herkend als sales talent. Hij was voor mij de ervaren mentor die mij boeide met praktijkvoorbeelden die op geen school te leren zijn.”

Op 27 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met Norbert Mutsaerts, de oprichter van Noppies (baby- en positiekleding). Op dat moment een bedrijf met 10 werknemers. In de samenwerking van 15 jaar die daarop volgt, groeide het bedrijf, mede door overnames, naar 250 mensen. Gedurende deze periode was ik als directielid verantwoordelijk voor de globale strategie en commerciële implementatie. Door de onstuimige groei en het globale karakter van de niche, bood elk jaar steeds weer nieuwe uitdagingen, ervaringen en leerpunten. Strategisch en organisatorisch. Nadat het belgische Vendis Capital Noppies overnam, verkocht ik mijn belang en startte Firmwork.

Ik heb een commerciële (CE) en Marketing achtergrond (NIMA) en ben later naar de Nyenrode Business University gegaan. Naast traditionele scholing ligt hier de nadruk op management psychologie. Op Nyenrode kwam ik dan ook in aanraking met Profile Dynamics. Profile Dynamics geeft inzicht in de drijfveren van mensen als individu en de uitwerking van verschillende persoonlijkheden in groepsverband. De intervisie sessies en learnings vinden steeds weer hun weg in mijn dagelijkse praktijk.

Mijn werkwijze: insights, focus en impact

Informatie verschaffen, hoofdzaken van bijzaken scheiden en doeltreffende acties omschrijven… Mijn aanpak is helder en zorgvuldig. Altijd met respect, maar wel efficiënt en naar waarheid. Mijn werkwijze wordt beschreven in de trajectstappen richting doelstelling. Deze stappen verschillen daarom per opdracht.

VOLG MIJ OP LINKEDIN

Even praktisch:

 • Telefonisch contact
  Informeren over de uitdaging (opdracht) & tijdsplanning
 • Persoonlijke kennismaking
  Persoonlijke contact en mogelijk uitdieping van de opdracht
 • Werkwijze
  1. Omschrijving doelstelling
  2. Trajectstappen richting doelstelling
  3. Overzicht van de totale investering in tijd en geld
 • Goedkeuring opdrachtgever
 • Start traject

Mijn garanties:

 • Er wordt nooit een stap ondernomen die niet vooraf is overlegd
 • De opdrachtgever is te allen tijde goed geïnformeerd en staat nimmer voor verrassingen
 • Teams worden intensief betrokken bij de oplossing
 • Doelen worden gezamenlijk bereikt